OV-chipkaart Call Agent

De OV-chipkaart is hét betaalmiddel voor het openbaar vervoer in Nederland en is een product van Translink. Bij SURE | AIM werk je aan de beste dienstverlening voor reizend Nederland. Reis je mee? Check dan gauw in door te solliciteren!

Bedrijfsprofiel
SURE | AIM is een contactcenter met Nederlandse roots en is sinds 2012 al actief in Suriname. Sinds 2013 verzorgen wij het klantcontact voor Translink op het gebied van de OV-chipkaart en nu reizen we samen door naar het volgende station: we gaan nog verder groeien! Je komt te werken in een internationale werkomgeving met enthousiaste collega’s. Functie-inhoud In deze functie informeer- en adviseer je de klant over de OV-chipkaart. Als agent zorg jij ervoor dat de klant antwoord krijgt op al zijn/haar vragen en je bent in staat om met een klantgerichte oplossing te komen. Je bent het belangrijkste aanspreekpunt voor de gebruikers van de OV-chipkaart.

Functieprofiel
· Jij vindt het leuk om onze klanten oplossingen aan te bieden; · Jij hebt een heldere telefoonstem;
· Jij kan actief luisteren naar de klant en tot de kern van het probleem komen;
· Jij bent in staat je in te leven in de situatie van de klant en kan oprechte empathie tonen;
· De klantvraag weet jij duidelijk te formuleren en tevens te beantwoorden in correct Nederlands; · Jij ziet kans om van een uitdagend gesprek een aangenaam gesprek te maken;
· Jij vindt het prettig om zelfstandig informatie voor de klant uit te zoeken.

Functie-eisen
· Een afgeronde middelbare opleiding;
· Beheersing van de Engelse- en Nederlandse taal in woord en geschrift; · Je moet vlot kunnen typen en je beheerst basis computervaardigheden;
· Tijdens onze training dien je volledig beschikbaar te zijn;
· Het overleggen van een ‘‘Verklaring van goed gedrag’’ is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat wij jou bieden
· Een training ter voorbereiding op de praktijk;
· Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
· Een ziektekostenverzekering;
· Een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s.

Interesse?
Herken jij jezelf hierin? Mail dan je motivatie en curriculum vitae naar solliciteren@sure-aim.com ter attentie van de HRM. Voor meer informatie kan je bellen met (+597) 49 14 12.

Reageer direct

Johannes Mungrastraat 8 & 11
+597 491412