Communicatieve content marketing specialist (M/V)

Heb jij marketing & communicatie ervaring? Social media, marketing en communicatie past helemaal bij jou en is jouw specialisme. Wij zoeken een communicatieve content marketing specialist. Ben jij ons nieuwe collega?

Bedrijfsprofiel
SURE|AIM NV is een dynamische, innoverende organisatie en sinds 2012 met haar unieke marketingconcept actief in de klantcontact business in Suriname. In 8 jaar is Sure|aim enorm gegroeid van 15 naar 280 medewerkers.
Voor ons kantoor, gevestigd in Paramaribo zijn wij op zoek naar jou!

Jouw kracht
Taal is jouw superpower! Jij bent iemand die graag nadenkt over communicatie en deze creëert! Een echte communicatie beest met een creatieve mind die ook nog goed kan luisteren. Je voelt je als een vis in het water als het gaat om foutloos content creëren en communicatie in het Nederlands en Engels. Je werkt samen met een team van jonge eigenwijze, nieuwsgierige marketing creators die de hele dag bezig zijn om de interne en externe communicatie te verbeteren. Iedereen wordt ingezet vanuit eigen talent. Je helpt je collega’s door te luisteren naar hun communicatiewensen en ze te adviseren en te creëren van content. Je houdt hiervan en bent helemaal in je element! Nee, sterker nog, je wil niets liever!

Er spelen op marketing & communicatie uitdagende communicatieprocessen waar je gelijk in kunt duiken. Daarnaast heeft jouw afdeling inspirerende projecten lopen rondom social media, marketing en communicatie waar jij helemaal in los kunt gaan en je kennis en creatieve ideeën kwijt kunt.

Supernieuwsgierig?
Mis je nog informatie over de inhoud van de vacature of heb je vragen over het sollicitatieproces dan kun je bellen op tel. +597 491 412 of +31 (0)10 241 23 33 en kijk ook op onze website en facebookpagina.
https://sure-aim.com/
https://www.facebook.com/SURE.AIM.NV

Kom solliciteren!
Bij ons betekent werken dat je flexibel, creatief bent en snel kunt schakelen. Dit vragen wij van jou, maar kun je ook van ons verwachten!
Je hebt minimaal een (erkende) mbo-diploma en minstens 1 jaar relevante werkervaring.
Reageer uiterlijk 15 mei 2020 dan kunnen we snel een gesprek plannen en kennismaken met jou! Mail je CV, motivatie en vermeld de functie waar je voor solliciteert naar solliciteren@sure-aim.com.

Het vervolg
Afhankelijk van het aantal reacties zal er een voorselectie worden gemaakt, we kunnen helaas niet iedereen persoonlijk spreken. Bij het vervolggesprek maken we gebruik van een assessment om het met jou over jouw talenten te hebben. Tot snel!

Reageer direct
Johannes Mungrastraat 8 & 11
+597 491412