Ben jij die frisse wind die ons kan voorzien van geniale adviezen op het gebied van HR?
Wij zijn op zoek naar een HR-officer die de hele organisatie helpt en ontzorgt.
Bij wie kan wij terecht kunnen met al onze absurd lastige vragen?

Ben jij ook klaar voor jouw nieuwe stap? Want bij ons komt er dus een functie vrij!

Jouw kracht

Jij bent iemand die graag in gesprek is! Een echte praatprofessional die ook nog eens stevig kan adviseren en dus kan luisteren. Je komt in een team met eigenwijze, nieuwsgierige en gedreven HR-professionals die de hele dag bezig zijn om het werkgeluk van alle medewerkers van onze organisatie te vergroten. Iedereen wordt ingezet vanuit haar eigen talent. Je helpt je collega’s door ze te adviseren en te informeren over ons bedrijfs-brede HR-beleid, regelingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, sociale voorzieningen en nog heel veel meer. Je houdt hiervan! Nee, sterker nog, je wil niets liever!

Er spelen op HR uitdagende veranderprocessen waar je gelijk in kunt duiken. Daarnaast heeft HR inspirerende projecten lopen rondom talentmanagement, employee experience en talent development waar jij helemaal in los kunt gaan en je kennis en ideeën kwijt kunt. Je werkt niet alleen met HR-collega’s, maar onder andere ook met de vestigingsmanager, operationeel managers, teammanagers, en trainingsspecialisten. Een organisatie waar jij je al snel thuis zult voelen. Tenminste; het warme welkom is ons streven!

Supernieuwsgierig?

Mis je nog informatie over de inhoud van de vacature of heb je vragen over het sollicitatieproces dan kun je mij bellen op tel. +597 491 412 of +31 (0)10 241 23 33 en kijk ook op onze website en facebookpagina.
https://sure-aim.com/
https://www.facebook.com/SURE.AIM.NV

Kom solliciteren!

Bij ons betekent werken dat je flexibel, creatief bent en snel kunt schakelen. Dit vragen wij van jou, maar kun je ook van ons verwachten!
Je hebt minimaal een (erkende) hbo-diploma en 3 jaar relevante werkervaring. Reageer uiterlijk 20 mei 2020 dan kunnen we snel een gesprek plannen en kennismaken met jou! Mail je CV, motivatie en vermeld de functie waar je voor solliciteert naar solliciteren@sure-aim.com.

Het vervolg

Afhankelijk van het aantal reacties zal er een voorselectie worden gemaakt, we kunnen helaas niet iedereen persoonlijk spreken. Bij het vervolggesprek maken we gebruik van een assessment om het met jou over jouw talenten te hebben. Tot snel!

Reageer direct

Johannes Mungrastraat 8 & 11
+597 491412