HR-assistant/recruiter (M/V)

Wil jij werken in een dynamische omgeving? Waar verandering het enige constante is en de ontwikkelingen zich opvolgen in een razend tempo. Uitdagingen die sociale skills, enthousiasme  en mensen kennis vereisen. Onze recruitment afdeling vervult elke dag weer een sleutelrol als het gaat om het “future-proof” maken van onze organisatie. Groeien naar het sterkste contactcenter van Suriname doen we hier samen en hopelijk binnenkort ook met jou als nieuwe collega HR-assistant/recruiter.

Bedrijfsprofiel
SURE|AIM NV is een dynamische, innoverende organisatie en sinds 2012 met haar unieke marketingconcept actief in de klantcontactbusiness in Suriname. In 8 jaar is sure|aim enorm gegroeid van 15 naar 360 medewerkers.
Voor ons kantoor, gevestigd in Paramaribo zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je zoal bij ons doen
Als HR-assistant/recruiter weet jij je moeiteloos te bewegen in een organisatie waar start-up en corporate samenkomen. Je werkt nauw samen met het HR-team in de searchtrajecten die nodig zijn om de beste collega’s binnen te halen. Daarbij heb je niet alleen oog voor het eindresultaat maar ook voor de weg ernaartoe. Jij voert als HR-assistant/recruiter de volledige regie en verzorgt daarbij ook de juiste begeleiding.

Wat ga je nog meer doen?

  • Actief aan de slag met stakeholder management waarmee je er voor gaat zorgen dat het management en onze HR-team je kennen en weten te vinden voor alle recruitment gerelateerde werkzaamheden en activiteiten.
  • Nieuwe ontwikkelingen in de arbeidsmarkt omzetten naar concrete verbeteringen die niet alleen je eigen werk maar ook dat van het team er beter op maken.
  • Ondersteuning bieden aan HR en de operatie.

Supernieuwsgierig?
Mis je nog informatie over de inhoud van de vacature of heb je vragen over het sollicitatieproces dan kan je bellen en vragen naar ons HR afdeling op tel. +597 491 412 
https://sure-aim.com/

Kom solliciteren!
Bij ons betekent werken dat je flexibel, creatief bent en snel kunt schakelen. Dit vragen wij van jou, maar kun je ook van ons verwachten!
Je hebt minimaal een (erkende) HBO-diploma en 2 jaar relevante werkervaring.
Reageer uiterlijk 30 2020 dan kunnen we snel een gesprek plannen en kennismaken met jou! Mail je CV, motivatie en vermeld de functie waar je voor solliciteert naar solliciteren@sure-aim.com.

Het vervolg
Afhankelijk van het aantal reacties zal er een voorselectie worden gemaakt, we kunnen helaas niet iedereen persoonlijk spreken. Bij het vervolggesprek maken we gebruik van een assessment om het met jou over jouw talenten te hebben. Tot snel!

Reageer direct
Johannes Mungrastraat 8 & 11
+597 491412